Δεύτερη διαδικασία της Πρωτοβουλίας αγώνα

Σήμερα, 24/10 διεξάγεται η δεύτερη διαδικασία της Πρωτοβουλίας αγώνα για τη Γενική συνέλευση στις 19:00 στα Προκάτ.Η συνέλευση θα περιλαμβάνει ως θέματα τα δωρεάν συγγράμματα, το νόμο Γαβρόγλου, καθώς και τις δωρεάν παροχές, καθώς και τη δημιουργία κοινού αγωνιστικού πλαισίου.

Αύριο, 25/10 καλούμε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών στις 16:00 στο αμφιθέατρο των Προκάτ.

-Eνάντια στο νομοσχέδιο Γαβρόγλου που αποτελεί μια ακόμα συνέχεια της συνθήκης της Μπολόνια και μετατρέπει το Πανεπιστήμιο σε επιχείρηση.

-Αγώνας για δωρεάν συγγράμματα. Δεν θα κάτσουμε αμέτοχοι να κοιτάμε όσο παίζονται πολιτικά παιχνίδια εντυπώσεων στις πλάτες των φοιτητών και των κεκτημένων τους. Ούτε θα τους αφήσουμε μέσα από αυτό να καταργήσουν το δωρεάν σύγγραμμα για κάθε μάθημα. Ζούμε σε μια εποχή οπού οι περισσότεροι από εμάς έχουν οικονομικές δυσκολίες λόγω της λιτότητας που επιβάλλει το κράτος και το κεφάλαιο μέσω των μνημονίων. Δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα και δεν πρέπει να δίνουμε 60-80 ευρώ (στην καλύτερη) για ένα βιβλίο για κάθε μάθημα. Το πανεπιστήμιο πρέπει να παραμείνει δημόσιο και δωρεάν για όλους και όχι ιδιωτικό για λίγους και εκλεκτούς που θα έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν.

Καμιά θυσία για το Κεφάλαιο!
Να οργανωθούμε συλλογικά, για να ανακόψουμε την αφαίμαξη της τάξης μας και να σχεδιάσουμε την ταξική αντεπίθεση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *